Här har vi samlat broschyrer om studier som du kan beställa i tryckt form eller ladda ner i pdf-format.

Broschyrer

Via vår webbshop kan du gratis beställa tryckta broschyrer (högst 5 ex).

Webbshopen

För större beställningar krävs registrering i vår publikationsbutik. Här kan du också ladda ner samtliga broschyrer i pdf-format.

Publikationsbutiken

Högskolestudier i Sverige

Högskoleinfo är för dig som bor i Sverige, men med ursprung i ett annat land. Foldern finns på engelska och lätt svenska. Båda versioner finns att ladda ner från vår publikationsbutik.

Publikationsbutiken

Higher education studies in Sweden (pdf)

Bra att veta om högskolestudier

På de studentmässor som Universitets- och högskolerådet deltagit i under hösten har vi delat ut en liten broschyr som tar upp det viktigaste kring anmälan och högskolestudier. Broschyren går att beställa och ladda ner i vår publikationsbutik.

Broschyren består av två delar som möts i mitten där vi förklarar skillnaderna mellan vad du kan göra på Studera.nu respektive Antagning.se.

Publikationsbutiken

Bra att veta om högskolestudier (pdf)

Högskoleprovet - ytterligare en väg till högskolan

Du kan ladda ner en affisch (A3-storlek) att sätta upp på din skola, lärcentrum och så vidare för att informera om anmälan högskoleprovet.

Högskoleprovsaffisch för våren 2018 (pdf)

Studera utomlands

Denna broschyr innehåller information för dig som funderar på att studera utomlands.

Studera utomlands (pdf, 642 kB)

Sidor på andra språk

På Studera.nu finns översiktlig information om att studera i Sverige översatt till de största invandrarspråken. De sidorna hittar du under avsnittet "Andra språk" i sidhuvudet. Här hittar du alla sidorna på varje språk sammanslagna till en pdf-fil, så att de bli lättare att skriva ut.

Sidan uppdaterades 2017-12-15