UHR med webbplatserna Studera.nu och Antagning.se finns normalt på flera mässor i landet under året. Nu har vi ställt om till att enbart delta digitalt med anledning av covid-19, vilket gör mässorna tillgängliga för fler. Oavsett var du bor kan du besöka oss på Sacos digitala studentmässa.

Sacos studentmässa i december 2021 arrangeras helt och hållet digitalt precis som den gjordes 2020.

Saco studentmässa

Besök vår monter den 1-3/12, 2021

Här kommer det att finnas information som kan underlätta ditt studieval och du kan se och lyssna på webbinarier om högskolestudier och anmälan, både i Sverige och utomlands via våra utbytesprogram.

När? Mässan går live den 1-3/12, 2021
Var? Saco Studentmässa 2021 (sacomassan.se)
Hur? Eftersom mässan är digital kan du besöka den oavsett var du bor.

Webbinarier för både elever och vägledare

Om du vill veta mer om högskolestudier och hur du anmäler dig är du välkommen till ett av våra webbinarier. Där ger vi råd och tips inför dina högskolestudier och din anmälan. Har du siktet inställt på utlandsstudier kan du besöka vårt webbinarium om att studera utomlands genom UHR:s utbytesprogram. Vilka möjligheter finns, hur kan man söka, kostar det någonting och vilka är vinsterna?

För studie- och yrkesvägledare har vi ett webbinarium där vi ger konkreta tips kring regler i antagningen.

Du hittar webbinarierna i våra digitala montrar.

Digital vårmässa 15-16/3, 2022

Den 15-16 mars, 2022 bjuder SACO in till en digital vårmässa. Då är det fokus på högskoleanmälan och hur du antas till högskolan. 

Välkommen att besöka oss!

Sidan uppdaterades 2021-10-14