UHR med webbplatserna Studera.nu och Antagning.se finns normalt på flera mässor i landet under året. Nu har vi ställt om till att i större utsträckning delta digitalt, vilket gör mässorna tillgängliga för fler. Oavsett var du bor kan du besöka oss på Sacos digitala studentmässa under hösten 2022.

UHR:s digitala monter hösten 2022

Här finns information via text och film som kan underlätta ditt studieval och du kan se och lyssna på webbinarier om högskolestudier och anmälan, både i Sverige och utomlands via våra utbytesprogram.

Webbinarier för elever

För dig som är intresserad av studier i Sverige visas fyra kortare webbinarier på olika teman. De handlar om antagningsstatistik, behörighet, hur du rangordnar dina sökalternativ och hur du anmäler dig.

Har du siktet inställt på utlandsstudier kan du besöka vårt webbinarium om att studera utomlands genom UHR:s utbytesprogram. Vilka möjligheter finns, hur kan man söka, kostar det någonting och vilka är vinsterna?

Du hittar webbinarierna i vår digitala monter. 

Det går också att fysiskt besöka Sacos studentmässa i Stockholm och Malmö. UHR kommer inte finnas på plats utan har enbart en digital monter. 

För att besöka Saco Studentmässa på plats är du välkommen till;

  • Stockholm, den 1–2 december kl. 09.00–16.00
  • Malmö, den 7 december kl. 09.00–16.00

Mer information om Sacos studentmässa 

Välkommen

Sidan uppdaterades 2022-12-20