UHR med webbplatserna Studera.nu och Antagning.se finns normalt på flera mässor i landet under året. Nu har vi ställt om till att enbart delta digitalt med anledning av covid-19, vilket gör mässorna tillgängliga för fler. Oavsett var du bor kan du besöka oss på Sacos digitala studentmässa.

Sacos studentmässa i december 2021 arrangeras helt och hållet digitalt precis som den gjordes 2020.

Besök vår monter den 1-3/12, 2021

Här kommer det att finnas information via text och film som kan underlätta ditt studieval och du kan se och lyssna på webbinarier om högskolestudier och anmälan, både i Sverige och utomlands via våra utbytesprogram.

När? Mässan går live den 1-3/12, 2021
Var? Saco Studentmässa 2021 (sacomassan.se)
Hur? Eftersom mässan är digital kan du besöka den oavsett var du bor.

Webbinarier för både elever och vägledare

För dig som är intresserad av studier i Sverige visas fyra kortare webbinarier på olika teman. De handlar om antagningsstatistik, behörighet, hur du rangordnar dina sökalternativ och hur du anmäler dig. 

Har du siktet inställt på utlandsstudier kan du besöka vårt webbinarium om att studera utomlands genom UHR:s utbytesprogram. Vilka möjligheter finns, hur kan man söka, kostar det någonting och vilka är vinsterna?

För studie- och yrkesvägledare har vi ett webbinarium där vi berättar mer om de nya reglerna för tillträde till högskolan som börjar gälla 2022.

Du hittar webbinarierna i vår digitala monter.

Digital vårmässa 15-16/3, 2022

Den 15-16 mars, 2022 bjuder SACO in till en digital vårmässa. Då är det fokus på högskoleanmälan och hur du antas till högskolan. 

Välkommen att besöka oss!

Sidan uppdaterades 2022-01-21